Setting

Verdens tilstand

Verden er til rotterne, til kragerne og til hundene. Politikere er alle korrupte svin, og kun de mest privilegerede tror, at strømerne er ens venner; de rige bliver rigere gennem arbejderklassens blod; planeten slagtes i fremskridtets navn; mordraten er skyhøj og opklaringsraten er tilsvarende lavere. Ingen tør blande sig i noget, der ikke direkte angår dem, da man alligevel ikke kan ændre på tingene, og man nødig skulle blive den næste i rækken af ofre. Verden er god og nøjagtig, som den burde være. Dette er vampyrens paradis.

Vampyren

278579831_4837386356389030_8706690207524130192_n

Vampyrer er udøde; omvandrende paradokser. De er nattens børn, de levende døde, monstre, der aldrig ældes, drikkere af de levendes blod, de har mange navne.

Vampyrer er mennesker, der af en anden vampyr er blevet omfavnet af døden, mørket, natten, og har rejst sig på ny. De går rundt i døde kroppe, animeret af blodets mørke magi, skyer solen og hungrer efter blod. De er grundlæggende socialt hierarkiske væsener, og finder sammen i grupper; dette er hvad Sekten blandt andet er.

Læs mere om vampyren her.

Sekten

Gendou2012

Sekten er et fællesskab bestående af sociale, morderiske, fanatiske monstre, der hvis de var efterladt til sig selv, ville ende med at tage livet af sig selv og alle andre omkring dem. Dog trods dens medlemmers natur, består Sekten nat efter nat for til evigtid at fortsætte sin kamp mod De Første vampyrer, og at hjælpe med at bane vejen til en ny verden, hvor vampyrerne regerer over verden, som de gjorde i fordums tid.

Sekten sørger for at styre dens medlemmers liv gennem rytmen af ritualer og trygheden i disse, således individet dør hen til fordel for at være klar på at kunne give sit fulde til sit kobbel og Sekten.

Læs mere om Sekten her.

Samtiden – 90’erne, der aldrig var

Spillet foregår i en udgave af 90’erne, der aldrig var. Det præcise år for hvornår spillet foregår er ikke det vigtige, men vi trækker på æstetikken og den vage følelse af, at snart ændrer verden sig radikalt, når vi når årtusindeskiftet. Tag også gerne inspiration i det til kostumet: her er læderjakker, solbriller, farvede jakkesæt, afvasket denim og oversize skjorter mere end velkomne.

Alt det andet i skyggerne

Alle har hørt historier om de andre monstre, der findes i verden, lige fra de lyse folk, der får hele landsbyer til at forsvinde, når de drager på jagt; hvileløse ånder, som hjemsøger deres familier ned gennem generationerne, til folk, der påtager sig frygtelige former af sand og skygger, eller dødemanere, der vækker de døde gennem sang.

Dog så er der ingen af rollerne i spillet, der nogensinde har mødt nogen af disse. Hver og en af historierne kommer fra en bekendt af en bekendt.
Langt størstedelen af medlemmerne af Sekten er komplet ligeglad med den mulige eksisten af andre overnaturlige væsener og giver dem ikke meget tanke. Desuden, hvis sådanne væsener fandtes, ville de ikke have en chance overfor et af Kains sande børn.

Andre overnaturlige kommer ikke til at være relevante i spillet. De nævnes blot, så hvis ens rolle føler for det, kan man fortælle historier om ting, der måske findes ude i verden, dog så har ingen roller i spillet førstehåndserfaring med andre overnaturlige.
Hvis man fortæller historier opfordrer vi jer kraftigt til, at disse historier er mærkelige og syrede.