Holdet bag

Hunger & Ligdans er designet og produceret af Finian Westergaard & Ann Christensen i samarbejde med rollespilsforeningen Elysion og rollespilsstudiet Gallow’s Games. Yderemere har Simon T. Andersen produceret vores trailer, hvilket vi er evigt taknemmelige for.

279211055_1178786956190305_4360399606522957752_n

Finian Westergaard

Tekstforfatter, design, koncept, roller

Finian er 22 år gammel og læser religionsvidenskab. Han er scenariets hovedforfatter og er en stærk fortaler for design over tradition.

HjemmesideAnn

Ann Christensen

Praktisk, økonomi, PR, design

Ann er 26 år gammel og studerer i hverdagen psykologi. Hun er scenariets praktiske arrangør og har styr på alt fra hjemmeside til økonomi til lokation.

IMG_1807

Til sammen..

Sammen er vi en dynamisk duo, der skaber syrede spil om mystik, den menneskelige tilstand og hvad det vil sige at være menneske, udforsket gennem en magisk linse. Vi stræber efter at skabe spil, der kan presse folk og udforske de grænser, vi tager for givet i hverdagen.

Andre champs, der har hjulpet!?

Plotroller: AG Hansen, Mathias Christensen, Alberte Hørdum, Tobias Nielsen, Loki Mai, Søren Walmsley, Christian Møhlenberg, Lukas Sørensen (skud ud til det sejeste kobbel: crew ❤)
Lyd&lys: Simon Andersen (kisten, trailer og opsætning), Emma Drews (lån af lamper), Thomas Steenfeldt (lysstyring under spil)
Props: Søren Walmsley og Alberte Hørdum, Alex Berg (det seje glødegulv)
Tryghedscrew: Steen Bach Hansen, Tore Plougheld, Thalia Søgaard.
Runner/indkøb: Emilie Ehlers
Redde vores røv ved at køre varevogn: Tola Lazik og Noah Adkins

Kontakt os

E-mail: hungerogligdans@gallowsgames.org
Facebook interessegruppe: Her.
Vi foretrækker spørgsmål i Facebookgruppen eller pr. mail og ikke i til vores private Facebook-profiler. Dette er sådan, at spørgsmål og svar ikke bliver væk; at vi begge kan finde dem; og at vi kan have et privatliv ved siden af vores arrangørarbejde (selv om vi gør det frivilligt og i vores fritid :-p).

Scenariet et støttet af: PUKK og Elysion. Tak!